fredag 7 september 2012

Kommande Produkter...


Här är en liten tjuvtitt på vad som kommer vara tillgängligt i basewerx sortimentet så fort jag hunnit ordna med lite praktiska saker.Miniatyrkedja 

Miniatyrkedja för figurer och modeller. Den är i metall med kopparfinish. En i sig ganska så användbar färg i sitt originalutförande, men lätt att vädra och/eller måla i annan färg.


Pincetter

Pincetter i rostfritt stål för att handskas med detaljer som exempelvis
  • är för små för att hantera med händerna
  • det är för trångt att nå utan pincett
  • magneter som inte påverkas av rostfritt stål
  • dekaler

Jag har valt två typer - en rak TS-12 och en böjd TS-15. Fullt funktionsdugliga budget-varianter för den vanliga hobbyisten.

Sidavbitare

Två varianter sidavbitare för modellbygge. En precisionsvariant för att komma åt där det finns mindre plats samt en mer Allroundtyp med lite kraftigare egg.


Skulpteringspennor

Dubbeländade pennor med sfäriska spetsar. Dessa kallas egentligen för präglingspennor och används flitigt av folk som pysslar med scrapbooking för att uppnå 3D-mönster i papper...
Turligt nog är modellbyggarkåren ett påhittigt gäng. För skulptören är detta i princip en förlängning av fingerspetsen - perfekt med andra ord för att "pusha" putty och lera och skapa mjuka övergångar, när skulptörens mest pålitliga verktyg, handen, inte räcker till.


Må väl - gfx1978

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar